spartu dracu, luatii frate adminu k e but cu spume...
mesaj primit de la el:
++++++++++++++++++++++++++
Pentru a vedea ADMINII online tasteaza in consola admin_who
*** awd <3 denisuk ;x killed kosmyn with a headshot from awp ***
[Admin] coco<WoW>: care ,mai da rr in timpu meciului dupa ce moare are ban 30 minj@lex<WoW> killed Abis with awp
<3 Zapacita killed [D0m!n0]morpheus with awp
<3 Zapacita killed mari<WoW> with
++++++++++++++++++++++++++
in primul rand butu draq care esti tu but, sunt admin mai mare ca tine, asa ca marsh in *** si citeste regulile de admin, si dupa sa ai pretetia ca te chemi admin (--Nu Interveniti peste deciziile unui admin superior, respectati-va reciproc) - eu unul personal n-am intervenit niciodata peste comenzile altui admin, fie el mai mic in grad k mine (nu ma **** pe mine grija de ce da ala restart) - dar vad k pe cs3.macosoft.ro se practica f*****a de grija intre admini (se practica pt k blade a dat admin la toti spartii)
ca urmare, eu i-am dat ban (de frica sa nu mi-o fur eu de la el

)
iar dupa isi trimite trepadusii (sau imprumuta adminu la alt but) sa ii scoata banu, si imi tranteste mie ban...
pai pentru ce dracu *******' dracu imi dadusi mah ban??? k eu tocmai iti explicai pt ce... da tu? ce plm de explicatie ai?
iti zic eu: ESTI UN MARE BUT, but care vad k si-a luat b*****i de c*r exact ca romania_nosound odinioara....
RETRAGETI ADMINUL LUI COCO WOW pana nu e prea tarziu

Nu vorbi fara sa stii/ Nu halii mereu ce auzi de la altii,/ Nu te da ce nu poti sa fii/ Sunt vorbe de ...., le-aud in fiecare zi